Happy Sleep – Vem behöver inte det?!

Courtney - Happy SleepJag träffade Courtney på Underbara Barnmässan. Hennes företag erbjuder ett par olika tjänster för att hjälpa familjer att leva ett bättre liv. Men den del av företaget vi ska prata om idag handlar om att hjälpa familjer som har problem med sömnen. Med barnens sömn – som innebär att ALLAS sömn påverkas!

Courtney har en specialutbildning som … ja, sömnkonsult, egentligen. Och det är en tjänst som vi svenskar inte är vana vid att ens söka efter, Vi bara genomlider tiden med extremt tuffa nätter och därmed svåra dagar, jobbig vardag och slitningar i förhållandet. Olika familjer har olika stora problem med detta. Barn är olika. Men för en del föräldrar är den första tiden ett rent sömnbristshelvete.

Så var det för Courtney och hennes man när de fick sin dotter för snart två år sedan. Hon känner fortfarande en sorg över hur svårt de hade det i början. Nu vill hon hjälpa andra. För det FINNS hjälp att få!

Vårt samtal är på engelska, eftersom Courtney just har flyttat hit från USA. Och där är denna yrkesgrupp av sömnexperter inte alls ovanlig! Familjer där tvekar inte att söka hjälp och jag vet att samma problem förstås finns här i Sverige. Så jag ville så gärna höra hur Courtney ser på det och hur hon kan hjälpa till.

Courtneys företagssida hittar du här: Living Healthy Happy

Vårt samtal hittar du i ljudfilen längst ned. Och på iTunes,

 

home

mail

 

logo till Bergman Hughes Images

 

 

swirly border

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.