OM BODIL

Bodil Bergman Hughes, Nyföddfotograf, och podcastareNär jag var liten ville jag bli popstjärna (tyckte om att sjunga) och gifta mig med en bonde (tyckte om djur). Drömmar förändras.

Min yrkesbana är ganska krokig. Jag har varit barnsköterska på både dagis, sjukhus och BB. Jag har jobbat som pubtrubadur och sångerska i band i sammanlagt 9 år. I USA har jag jobbat som servitris (sämsta ever!) och i lampaffär som “lighting consultant”.

Nu är jag fotograf. Porträttfotograf, med studio i Vasastan i Stockholm. Jag specialiserar mig på gravidfoto och nyföddfoto och trivs OTROLIGT bra med att leva som skapande entreprenör! Idéer är det aldrig brist på!

När jag startade min firma 2009 hade jag redan ett jobb. Jag var utbildad språklärare (engelska och franska) på högstadiet. I 13 år var jag en passionerad och hängiven lärare som mot slutet började känna att skolan inte riktigt passade mig som arbetsplats längre och så hade jag ju den här NYA passionen: Foto.

Jag har aldrig ångrat att jag bytte bana igen och jag är helt förälskad i min vardag med gravida kvinnor och nyfödda och en del andra fina som kommer till min studio.

Som en naturlig utveckling av alla samtal i studion startade jag Magpodden för några år sedan och har så roligt med den! Jag vet att den ger både nytta och nöje till alla lyssnare.

Du är varmt välkommen till min hemsida för BERGMAN HUGHES IMAGES. Mitt fotografhem på webben! Nya Bloggen finns på www.nyföddfotografen.com.

Kika även gärna in på LIFE & LOVE PHOTOGRAPHY. Det är en annan verksamhet som är väldigt viktig för mig och vi behöver fler som vet om oss och kan sprida information om oss!

Vi hörs!

 

namnteckning

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.