OM BODIL

liten Bodil

När jag var liten ville jag bli popstjärna (tyckte om att sjunga) och gifta mig med en bonde (tyckte om djur).

Det blev ingenting av de drömmarna.

Min yrkesbana är ganska krokig. Jag har varit barnsköterska på både dagis, sjukhus och BB. Jag har jobbat som pubtrubadur och sångerska i band i sammanlagt 9 år. I USA har jag jobbat som servitris (sämsta ever!) och i lampaffär som “lighting consultant”. Som kuriosa kan jag berätta att jag känner igen tillverkare och märke på de flesta lampor du ser på relativt nya amerikanska serier på TV.

Nu är jag fotograf. Porträttfotograf, med studio i Vasastan i Stockholm. Jag specialiserar mig på gravidfoto och nyföddfoto och trivs OTROLIGT bra med att leva som skapande entreprenör! Idéer är det aldrig brist på!

När jag startade min firma 2009 hade jag redan ett jobb. Jag var utbildad språklärare (engelska och franska) på högstadiet. I 13 år var jag en passionerad och hängiven lärare som mot slutet började känna att skolan inte riktigt passade mig som arbetsplats längre och så hade jag ju den här NYA passionen: Foto.

Jag har aldrig ångrat att jag bytte bana (igen)! En del tror att jag bara är på genomresa i det här yrket men jag tror att jag faktiskt är fast. Ordentligt. Speciellt nu, när jag funnit ett område som jag verkligen ÄLSKAR att hålla på med! Nyföddfoto.

Och som du märker skapar jag nya grenar och möjligheter till utveckling även inom det här området. Magpodden är första steget på en lista av flera roliga saker som väntar!

Vill du veta mer om saker jag tycker om kan du läsa blogginlägget om MY FAVORITE THINGS här.

Du är också varmt välkommen till min hemsida för BERGMAN HUGHES IMAGES. Mitt fotografhem på webben!

Kika även gärna in på LIFE & LOVE PHOTOGRAPHY. Det är en annan verksamhet som är väldigt viktig för mig och vi behöver fler som vet om oss och kan sprida information om oss!

Vi hörs!

 

namnteckning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.