OM MAGPODDEN

MAJ 2015 self portrait

Magpodden är ännu en idé i min sjudande entreprenörskalle som jag fick den stora tillfredsställelsen att omedelbart göra till verklighet!

Jag har ett grymt liv som porträttfotograf med specialisering på gravida och nyfödda. När en kund är hos mig är det lugn och ro och vi har gott om tid för samtal. Jag tycker om det. Jag älskar att fotografera med tycker lika mycket om att bara vara med mina kunder och prata med dem.

Vi pratar om livet, det nya och det som ska komma. Om glädjen, rädslan, det fina, det nya, det hemska, det ljuvliga. Allt sånt där viktigt. Och det varvas friskt med oviktigt och rent flams!

Så tänkte jag att den här podden skulle vara. Som ett samtal över en latte. En podcast där man kan lyssna när andra berättar om det man själv upplever eller det man undrar över hur det ska bli.

Här på Magpodden varvas hemskheter och härligheter med garv och gråt. Här finns samtal med många av mina egna kunder från studion och andra jag ramlar på inom poddens ämnen.  Vi talar om graviditet, förlossningar, amning och att vara mamma.

Nya avsnitt publiceras på sina specifika dagar. Sedan ligger de där förstås, och du kan välja det just du är intresserad av. Det finns flera kategorier: Magmåndag, Mammamåndag,Tvillingtisdag, Tuttorsdag, Förlossningsfredag, Sorgsöndag. Och Selfie Saturday.

Det kommer något nytt så ofta jag hinner och på lite olika dagar. Prenumererar du på bloggen missar du ingenting.

Vill du se mer av mitt liv som fotograf? MIN HEMSIDA HITTAR DU HÄR. 

 

Magpodden hittar du nu även på      itunes

 

PS. Den officiella MAGPODDSMAGEN du ser längst upp på bloggsidan tillhör min kund Minnie. En underskön tvåbarnsmamma (andra barnet ligger i magen på bilden) med nästan lika mycket energi som jag! Tack för din fina mage, Minnie!

 

 

 

 

 

Comments (3)

  1. Marita

    Hej! Vilken fantastisk sida och podd! Jag läser till barnsjuksköterska och skulle praktiserat på en amningsmottagning idag men blev sjuk. Barnmorskan där rekommenderade bloggen sagogrynet, som länkade hit, och nu har jag lyssnat på amningsberättelser och amningsråd nästan hela dagen! Tack! / Marita

  2. Bodil

    Men åh, vad roligt att du hittade hit och att du har haft nöje av våra samtal.
    Och vad otroligt roligt att du hör av dig så att vi vet att du finns! Tack så jättemycket!

  3. ÅH! Vilken himla bra idé! Magar, tuttar, förlossningar, sorg och selfisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.