Amningsdebut – utan bebis!

Anna Lavfors har tre barn.

Det första (och faktiskt det andra också) föddes för tidigt och kunde inte amma. Det är inte alltid så, för det pågår en hel del lyckad amning på neonatalen (som du kan höra i det här samtalet, med neonatalsköterskan Nina) men just Anna fick påbörja sin första amningsperiod ever – tillsammans med en maskin.

Hennes tredje barn ammar hon fortfarande och där har allt gått utan minsta problem. Om man inte räknar med servettincidenten på Grand Hotell. Det kastade in lite grus i maskineriet.

Anna har berättat den historien för mig förut, när vi stod på stora scenen, på UNDERBARA BARNMÄSSAN, tillsammans med med Elisabeth Hjärtmyr (megaexpert på amningsfrågor bl.a.) Då pratade vi om amning och sedan skulle samtalet läggas ut här på podden, var det tänkt. Men pga lite teknikstrul så blev det aldrig en bra inspelning. Så jag är så glad att ha Anna här nu för att försöka reparera skadan lite i alla fall.

Så nu kan du äntligen får höra om den där servetthistorien, och mycket annat! Missa heller inte den podcast som Anna är programledare för. 10 fina avsnitt finns det! BB Sophias: Miraklet i magen.

Annas och mitt samtal hittar du i ljudfilen längst ned, här i inlägget, och på iTunes.

Anna Lavfors på Magpodden

Magpodden LIVE på Underbara Barnmässan 2015. Stora scenen. Med Anna Lavfors och Elisabeth Hjärtmyr. Bodil Bergman Hughes

Elisabeth Hjärtmyr, Bodil Bergman Hughes (jag) och Anna Lavfors. Foto: Kate Gabour

 

 

 

 

home

mail

 

logo till Bergman Hughes Images

 

 

swirly border

Previous Post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.