Mammaröster från Barnmässan Älskade Ungar

Jag var på barnmässa i Örebro förra helgen! ÄLSKADE UNGAR. Det var den allra första barnmässan i Örebro och den kommer att bättre och bättre från år till år! Det var verkligen en hoppingivande start med god organisation och tanke och bra medverkande. Väl värd att boka in i kalendern!

Min närvaro på mässan användes till att visa upp Magpodden och även spela in ett par avsnitt genom ett par samtal live, på föreläsningsscenen. Jag berättade även om min nya webbkurs för mobilfotoföräldrar som inte vet vad de ska göra med alla sina bilder. Alla besökare jag fick tag på på mässan fick en rabattkod att använda för att köpa kursen. Här hittar du länken till den: MOBILFOTOFÖRÄLDER

På söndagen gick jag runt lite och spelade in korta samtal med några mammor på golvet. (En av dem var Maria Trangärd, som driver bloggen Moments by Mary.)

Till min stora sorg fick jag dock tekniska problem med sparandet av mina filer pga av internetuppkopplingen så jag har inga samtal att publicera alls från mässan!
Jag är verkligen otroligt ledsen för det och kan inte nog be om ursäkt till er mammor som så generöst pratade med mig och till Therese som arrangerat mässan och bjudit upp mig på scenen. Får jag komma tillbaka ska jag ordna mina inspelningar på annat sätt!

 

mammaröster från barnmässan Älskade Ungar i Örebro, den 26-27 sep 2015.

 

 

 

 

Comment (1)

  1. Melissa

    Vad tråkigt att höra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.