Damaris – tvåbarnsmamma

Damaris, fotograf Bodil Bergman Hughes
Damaris har just blivit tvåbarnsmamma. Hon kom till mig för gravidfotografering tillsammans med sin man och den blivande storasystern. Ingen visste ju då hur det egentligen skulle bli sen.

Det är tufft med två barn. på bildvisningen satt vi och skrattade åt att om föräldrar skulle veta innan de skaffar ett andra barn, hur tufft det kan vara, så skulle ingen våga ha mer än ett. Det är ju mycket glädje också. Men känslan av att inte riktigt räcka till som mamma finns alltid där när andra barnet kommer.

Lyssna på mitt samtal med Damaris om hennes nya fas i livet, som just börjat. Hon har även en amningshistoria att berätta, som ni kommer att märka. Den kan ni lyssna mer på under Tuttorsdag så småningom.

 

Gravid och nyfödd

2 årig flicka, ljust, vit, rosa

Tvåbarnsfamilj , fotograf Bodil Bergman Hughes

 

home   mail  logo Bergman Hughes Images

avdelare

 

Comments (2)

  1. […] Det är invigningsdags igen. En ny kategori på Magpodden får sitt första samtal upplagt. Jag pratar med Damaris som nyligen blivit tvåbarnsmamma. Det är ju en del att stå i då. Hon var här med familjen för fotografering av gravidmagen och sedan nya lillasystern. Det blev verkligen fint! Jag hoppas att snart kunna fylla kategorierna med många samtal som andra kvinnor kan ha glädje och nytta av att lyssna på. Så sakteligen hoppas jag att Magpodden ska bli välkänd över mammasverige som ett sällskap, en källa av kunskap och kanske lite tröst ibland. Här kan du lyssna till Damaris  […]

  2. […] Och här hittar du mitt första samtal med Damaris. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.