Mamma till Milian, en pojke med autism

Wenche kom till mig med sina två pojkar en dag. Innan hon kom pratade vi i telefon. Då berättade hon att Liam, hennes stora pojke, har  autism och därför behövde jag veta en del om hur han fungerade. Att han tycker om siffror, att han inte tycker om om allt går för fort. Att han inte så gärna ser folk i ögonen. Till exempel.

Min bästa gren är ju inte att vara just …lugn, när jag ska fotografera barnporträtt, så jag vet inte hur jag lyckades med just det. Men några fina porträtt på familjen blev det. Och på Milian.

Och sedan kom Wenche tillbaka en dag, för att hämta sina porträtt och för att berätta  om det här med att vara mamma till MIlian. En pojke med autism.

Hon berättade även om en annan del av sin historia innan hon gick hem. Om hennes liv med pojkarnas pappa. Det samtalet kommer dock senare här på Magpodden. På en söndag.

 

Mamma till Liam, pojke med autism

wenche2

wenche3

 

home  mail  logo till Bergman Hughes Images

 

swirly border

Comments (3)

 1. Dennis

  Hej! Jag och min sambo väntar barn och är beräknade nu i mitten på augusti. Vi har lyssnat på ett helt gäng av poddarna, jätteuppskattat, intressant och lärorikt! Dock fungerar inte avsnittet om förlossningsdepression och det med Anna Frisk. Åtminstone inte att ladda hem/lyssna på via podcast appen på iPhone. Tror du att det går att fixa det?

  Tack på förhand och tack för en bra pod!

 2. Bodil

  Hejsan!

  Nu har jag ordnat detta tror jag. Laddat upp ljudfilerna igen under mer friserade filnamn (utan konstiga tecken och annat i titeln). Jag hoppas detta fixar problemet! OCH GRATTIS, igen, till bebisen!

 3. […] var hos mig och pratade om hur det var att vara mamma till fina Milian, en pojke med autism. Men det var inte det enda som pågick i hennes liv. När jag fick veta lite om hennes liv med […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.